Μπουτάκια κοτόπουλου με ρύζι

Hellmann’s με μπουτάκια κοτόπουλου & ρύζι

  • Χρόνος προετοιμασίας: 15 ΛΕΠΤΑ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25 ΛΕΠΤΑ
  • Συνολικός χρόνος: 40 ΛΕΠΤΑ

Συστατικά (2)

Τρόπος παρασκευής:

  1. Για το ρύζι:

  2. 1 - Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το νερό, το Σπιτικό Ζωμό Κότας Κnorr, τα μπαχαρικά και το Βιτάμ και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση
  3. 2 - Ρίχνουμε το ρύζι Καρολίνα 3 Άλφα και το βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου μαγειρευτεί (όταν μειωθούν δηλαδή τα υγρά εντελώς ή εμφανιστούν μικροί κρατήρες)
  4. 3 - Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το σκεπάζουμε  μέχρι να έρθει η ώρα του σερβιρίσματος.
  5. Για τη λεμονάτη σάλτσα και τα μπουτάκια κοτόπουλου:
  6. 1 - Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα ψήνουμε στο grill ή στα κάρβουνα.
  7. 2 - Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα Hellmann’s μαζί με τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Τα χτυπάμε πολύ καλά στο μπλέντερ έως ότου ομογενοποιηθούν.
  8. 3 - Τέλος, σερβίρουμε τα ψημένα μπουτάκια μαζί με το ρύζι, περιχύνοντας πάνω στα ψημένα μπουτάκια τη λεμονάτη σάλτσα.
  9. Καλή σας επιτυχία!

Κάθε μερίδα (-1) περιέχει

  • Θερμίδες -1 -1%
  • Ζάχαρη -1g -1%
  • Λιπαρά -1g -1%
  • Κορεσμένα -1g -1%
  • Αλάτι -1g -1%
της Ενδεικτικής Ημερήσιας Πρόσληψης με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων, που αντιστοιχούν στις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ενήλικα.

Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή

Βαθμολογία
*1 κοφτή κουταλιά μαγιονέζα Hellmann's είναι 15 ml

ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Top Αναζήτηση :

Ψάχνετε για έμπνευση;

Ξαφνιάστε με